| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
pepper Φλογέρα

Ένταξη: 28 Ιαν 2010 Δημοσιεύσεις: 138
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 11, 2010 7:31 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η επίσκεψη στον ενδοκρινολόγο κατέληξε ότι μάλλον η αύξηση της TSH δεν είναι παθολογική, αφού όλοι οι άλλοι δείκτες είναι ΟΚ. Τώρα περιμένω να κάνω και τον υπέρηχο.
Μου έδωσε Τhyrormon μισό την ημέρα και θα το ξαναελέγχουμε σε ένα μήνα.
Πάντως και ο ενδοκρινολόγος και ο εξω-γιατρός συμφώνησαν ότι για οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια χρειάζεται να ρίξουμε την τιμή και ότι με τέτοιες τιμές δεν γίνονται εξωσωματικές. Και γιατί τότε αναρωτιέμαι δεν ελέγχαμε τιμές πριν από κάθε προσπάθεια;
Γιατί και πριν 5 χρόνια που είχα κοιτάξει TSH ήταν στο 3,5, φυσιολογικό μεν,υψηλό για προσπάθεια δε. Τότε δεν προσπαθούσα για παιδί και δεν έκανα τη σύνδεση. Τρελαίνομαι που όλα πρέπει τελικά να τα σκεφτόμαστε και να τα προνούμε μόνες μας.
Τώρα διαβάζω ότι κάποιοι συνδέουν την υψηλή TSH με αποτυχίες εμφύτευσης.
Ποιά είναι η γνώμη σας;
P. _________________ Pepper 41
1 φυσική σύλληψη, παλινδρόμησε 10η εβδ.
2 IVF φκ (-)
3 ISCI (-)
αλλαγή γιατρού και...
4η ΙSCI (-) |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vvirginia Τύμπανο

Ένταξη: 09 Φεβ 2009 Δημοσιεύσεις: 1024
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 13, 2010 3:14 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
pepper αν πήγες για ιστό περιόδου εκεί που φαντάζομαι...
μπορείς να τον ρωτήσεις ποιά η γνώμη του για την σχέση TSH και εμφύτευσης. Θα ξέρει να σου πει.
Όσο για το γιατί δεν μας λένε να ψάχνουμε κάποια βασικά,
τι να σου πω;
Φαντάζομαι ότι καλή πελάτισσα, είναι η άψαχτη πελάτισσα  _________________ 11χρόνια αγώνα τελείωσαν. Είστε στην αγκαλιά μου and nothing else matters
 |
|
|
 |
ritaf Σαξόφωνο

Ένταξη: 11 Αύγ 2009 Δημοσιεύσεις: 2218 Τόπος: Ιωάννινα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 13, 2010 7:49 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| vvirginia έγραψε: | pepper Όσο για το γιατί δεν μας λένε να ψάχνουμε κάποια βασικά,
τι να σου πω;
Φαντάζομαι ότι καλή πελάτισσα, είναι η άψαχτη πελάτισσα  |
δυστυχως εχεις απολυτο δικιο |
|
|
 |
DREAMS Φλογέρα

Ένταξη: 04 Μάϊ 2009 Δημοσιεύσεις: 227
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 25, 2010 10:17 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σημερα εκανα παλι εξετασεις για θυρεοειδη ( δε με φτανανε τα χλαμυδια,η κυστη στο στηθος,η περιοδος που απο 18/12/09 ηρθε Αποκριες λιιιγο αιμα και στον υπερηχο τωρα εδειξε μαλλον κυστικο καινα δουμε αν απορροφηθει) και ειναι οι εξης:TSH=2.49
FT3=4.7
FT4=17.9
Anti tro=1409,5(φυσιολογικη τιμη,60)
ΑΘΑ Τ= 29.9 (ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΤΙΜΗ<115)
ΑΘΑ Μ(ΜΙΚΡΟΣΩΜΑΤΙΚΑ) =1136,8 (Φυσιολ τιμη <60)
Χαλια δηλαδη.Αυξησε το χαπι σε Τ4100 ΑΠΟ Τ4 88 που επαιρνα και μου ειπε να παρω σεληνιο.
Αυτα τα ΑΘΑ γιατι τοσο ψηλα βρε κοριτσια; και τι ρολο παιζουν στην εμφυτευση; Θα επηρεασουν; _________________ TIRED BYT NOT HORELESS...ΛΕΜΕ! |
|
|
 |
Εκκινηση Σαξόφωνο

Ένταξη: 10 Ιαν 2009 Δημοσιεύσεις: 2328
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 25, 2010 10:22 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
σου ειπε τιποτα για Hashimoto? _________________
 |
|
|
 |
DREAMS Φλογέρα

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 25, 2010 10:40 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οχι,ουτε κουβεντα.Αυτη την παθηση την διαβασα εδω στο φορουμ.Ξερει για τις προσπαθειες που εχω κανει με εξωσωματικη.Παντως δεν ανεφερε καν χασιμοτο.  _________________ TIRED BYT NOT HORELESS...ΛΕΜΕ! |
|
|
 |
Εκκινηση Σαξόφωνο

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 25, 2010 10:45 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δεν ειμαι ειδήμων, αλλα ψαξτο για Hashimoto.
Τα υψηλα ΑΘΑ δηλώνουν παρουσία τετοιας παθησης, φυσικα αντιμετωπίζεται με κορτιζόνη. _________________
 |
|
|
 |
DREAMS Φλογέρα

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 25, 2010 10:48 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αυτο διαβσα και γω σε διαφορα φορουμ αλλά ο γιατρος ουτε κουβεντα για κορτιζονη.Εντωμεταξυ δε ξερω συγκεκριμενο ενδοκρινολογο αναπαραγωγης εδω στην πολη μου(Ηρακλειο Κρητης).
Τι να κανω τωρα; που να παω; στον εξωσωματικο;ουφφφ....αμαν πια,το ενα μετα το αλλο. _________________ TIRED BYT NOT HORELESS...ΛΕΜΕ! |
|
|
 |
Εκκινηση Σαξόφωνο

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 27, 2010 10:13 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ξερω οτι μπορεί να σε κανει να στεναχωριεσαι που ολο και κατι βγαινει και δεν ξεκινάς.
Δες το αισιοδοξα και θετικα : καλυτερα που βγαινουν και αποκαλυπτονται πριν την προσπαθεια.
Θα ειναι μια ολοκληρωμένη προσπαθεια, αφου εχεις εξαλείψει ολες τις πιθανές αιτίες αποτυχίας στο μετρο και το βαθμο του ανθρώπινου παράγοντα.
Απο κει και περα υπαρχει ο Θεός... _________________
 |
|
|
 |
xris70 Φλογέρα

Ένταξη: 09 Φεβ 2008 Δημοσιεύσεις: 314 Τόπος: ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΟΣ
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 28, 2010 6:36 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| DREAMS έγραψε: | Σημερα εκανα παλι εξετασεις για θυρεοειδη ( δε με φτανανε τα χλαμυδια,η κυστη στο στηθος,η περιοδος που απο 18/12/09 ηρθε Αποκριες λιιιγο αιμα και στον υπερηχο τωρα εδειξε μαλλον κυστικο καινα δουμε αν απορροφηθει) και ειναι οι εξης:TSH=2.49
FT3=4.7
FT4=17.9
Anti tro=1409,5(φυσιολογικη τιμη,60)
ΑΘΑ Τ= 29.9 (ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΤΙΜΗ<115)
ΑΘΑ Μ(ΜΙΚΡΟΣΩΜΑΤΙΚΑ) =1136,8 (Φυσιολ τιμη <60)
Χαλια δηλαδη.Αυξησε το χαπι σε Τ4100 ΑΠΟ Τ4 88 που επαιρνα και μου ειπε να παρω σεληνιο.
Αυτα τα ΑΘΑ γιατι τοσο ψηλα βρε κοριτσια; και τι ρολο παιζουν στην εμφυτευση; Θα επηρεασουν; |
αυτα τα ΑΘΑ τα εχω συνδυασει με την προσφατα μανουλα xck30 ή μπερδευομαι?. Αν δεν με γελαει η μνημη μου, πρεπει να μιλησεις μαζι της οπωσδηποτε αν δεν σε εχουν ηδη συμβουλεψει τα κοριτσια να το κανεις _________________ http://www.youtube.com/watch?v=6uAjYldYPTQ |
|
|
 |
pepper Φλογέρα

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 25, 2010 11:55 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κορίτσια,
Μόλις επανέλαβα TSH και έχει πέσει στο 1,9 (από 4,9) με 6 εβδομάδες thyrormon (0,50). H ενδοκρινολόγος λέει ότι είμαι ΟΚ για νέα προσπάθεια. Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον εξωσωματικό γιατί δεν έχω αποφασίσει πως θα προχωρήσω και πότε.
Τι λέτε όμως για την τιμή; Μήπως να επισκεπτόμουν και κανέναν ενδοκρινολόγο που ειδικεύεται στην αναπαραγωγή; Έχετε καμία σύσταση για γιατρό στην Αθήνα;
2 IVF φκ (-)
3 ISCI (-)
αλλαγή γιατρού και...
4η ΙSCI (-) |
|
|
 |
ritaf Σαξόφωνο

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 25, 2010 12:06 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
pepper
και μενα η τιμη του θυροειδη μου με την χρηση τησ ιδιας δοσης και του ιδιου φαρμακου επεσε κοντα στο 1.57
ο δικος μου εξωσωματικος ειναι πολυ ευχαριστημενοσ αλλα μου ειπε οτι αν πεσει και αλλο θα ειναι πιο καλα γιατι με την διεργεση ανεβαζω την τιμη πολυ γρηγορα
οποτε οσο πιο κατω τοσο καλυτερα |
|
|
 |
pepper Φλογέρα

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 25, 2010 12:10 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| ritaf έγραψε: | pepper
και μενα η τιμη του θυροειδη μου με την χρηση τησ ιδιας δοσης και του ιδιου φαρμακου επεσε κοντα στο 1.57
ο δικος μου εξωσωματικος ειναι πολυ ευχαριστημενοσ αλλα μου ειπε οτι αν πεσει και αλλο θα ειναι πιο καλα γιατι με την διεργεση ανεβαζω την τιμη πολυ γρηγορα
οποτε οσο πιο κατω τοσο καλυτερα |
Και τι σου έκανε; Σου αύξησε τη δόση ή απλώς με τον καιρό θα πέσει περισσότερο;
p. _________________ Pepper 41
2 IVF φκ (-)
3 ISCI (-)
αλλαγή γιατρού και...
4η ΙSCI (-) |
|
|
 |
ritaf Σαξόφωνο

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 25, 2010 12:15 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
pepper
αφησε την δοση ιδια και με τον καιρο θα πεσει περισσοτερο |
|
|
 |
EFITHANOS Βιολί

Ένταξη: 18 Ιούλ 2008 Δημοσιεύσεις: 14632 Τόπος: ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 25, 2010 7:08 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| pepper έγραψε: | Κορίτσια,
Μόλις επανέλαβα TSH και έχει πέσει στο 1,9 (από 4,9) με 6 εβδομάδες thyrormon (0,50). H ενδοκρινολόγος λέει ότι είμαι ΟΚ για νέα προσπάθεια. Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον εξωσωματικό γιατί δεν έχω αποφασίσει πως θα προχωρήσω και πότε.
Τι λέτε όμως για την τιμή; Μήπως να επισκεπτόμουν και κανέναν ενδοκρινολόγο που ειδικεύεται στην αναπαραγωγή; Έχετε καμία σύσταση για γιατρό στην Αθήνα;
P. |
Σου στέλνω πμ για ενδοκρινολόγο αναπαραγωγης
Ο συγκεκεριμενος θέλει η τιμη της TSH να πεσει κάτω απο 1 πριν ξεκινησω εξωσωματικη
Πιστευω ότι καλό είναι να πάρεις τη γνώμη του _________________
 |
|
|
 |
rouliw Φλογέρα

Ένταξη: 25 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 244
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 26, 2010 10:10 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
efithanos καλημερα
Μπορεις να στειλεις και σ'εμενα το ονομα του? |
|
|
 |
EFITHANOS Βιολί

Ένταξη: 18 Ιούλ 2008 Δημοσιεύσεις: 14632 Τόπος: ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 26, 2010 10:30 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| rouliw έγραψε: | efithanos καλημερα
Μπορεις να στειλεις και σ'εμενα το ονομα του? |
καλημερα
σου στελνω πμ _________________
 |
|
|
 |
pepper Φλογέρα

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 12, 2010 10:31 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χαίρετε και χρόνια πολλά!
Η επίσκεψη στον ενδοκρινολόγο κατέληξε στο ότι πρέπει να κάνω παρακέντηση σε έναν όζο που εντοπίστηκε στον υπέρηχο. Τα ορμονικά του θυρεοειδούς φαίνεται ότι έχουν ρυθμιστεί και θα τα παρακολουθούμε. Αλλά το καινούργιο μας εύρημα έχει μέγεθος 10mm και κάποια άλλα χαρακτηριστικά που καθιστούν απαραίτητη την περαιτέρω διερεύνησή του.
Αν και οι πιθανότητες κακοήθειας δεν είναι πολλές και σε κάθε περίπτωση αντιμετωπίσιμες, δεν σας κρύβω ότι έχω ταραχτεί πολύ. Από τη μιά σκέπτομαι ότι κάθε εμπόδιο για καλό και οτι είμαι τυχερή που η πρωτοβουλία μου να κάνω τις εξετάσεις έφερε στην επιφάνεια κάτι που θα μπορούσε αργότερα να είναι πρόβλημα. Από την άλλη όμως, βρε κορίτσια, με πιάνει ένα παράπονο που σε αυτή την προσπάθεια να κάνω παιδί σε κάθε γωνία που στρίβω πέφτω σε προβλήματα που ξεφυτρώνουν ένα-ένα γύρω μου σαν τα κεφάλια της λερναίας ύδρας...και αισθάνομαι ολοένα και πιο κουρασμένη...
Τέλοσπαντων..στον αγώνα... την Τετάρτη θα πάω για την παρακέντηση και...βλέπουμε. Έχει μήπως καμία σας εμπειρία της εξέτασης;
p. _________________ Pepper 41
2 IVF φκ (-)
3 ISCI (-)
αλλαγή γιατρού και...
4η ΙSCI (-) |
|
|
 |
zigouli2 Φλογέρα

Ένταξη: 13 Μάρ 2010 Δημοσιεύσεις: 391 Τόπος: AΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 12, 2010 2:32 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κοπελα μου μην ανησυχεις οπως ειπε οι πιθανοτητες ειναι να ειναι ολα καλα αλλα για σιγουρια το κοιτατε,εχω κ γω οζους δυο ενα 0,6χιλ κ εναν 1εκατοστο κ τους παρακολουθω,κ οπως ειπες με το ψαξιμω για παιδι ολο κ κατι βρισκουμε! ετσι παει οσο τα ψαχνουμε κατι βρισκουμε! Μην ανησυχεις ολα καλα θα ειναι! _________________
1 εξωμητριο, 1 παλλινδρομη 8η-11η βδομαδας,3 βιοχημικες... |
|
|
 |
foteini Σαξόφωνο

Ένταξη: 05 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 4314
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 12, 2010 2:41 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pepper
εγώ είχα κάνει παρακέντηση όζου στον Αγ. Σάββα. Δεν ήταν τίποτα η εξέταση. Μικρά τσιμπηματάκια. Και τα αποτελέσματά μου ήταν καλά!
Με το καλό λοιπόν να κάνεις την εξέταση. Να μη φοβάσαι τίποτα. Και καλά αποτελέσματα!  _________________ 5-6 iui:-, 1η icsi:-, 2η icsi: βιοχημική, 3η ivf: παλίνδρομη (8η εβδ), 4η FET:-, 5η ivf: -, 6η ivf: παλίνδρομη (6η εβδ), 7η FET:-, 8η ivf:-, 9η icsi: βιοχημική
 |
|
|
 |
rouliw Φλογέρα

Ένταξη: 25 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 244
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 12, 2010 9:52 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| pepper και εγω ειχα κανει παρακεντηση, δεν ειναι τιποτα, ενα τσιμπιματακι νιωθεις.Συνηθως, δεν δειχνει τιποτα, μην ανησυχεις,ολα θα πανε καλα,απλα θα πρεπει να το παρακολουθεις |
|
|
 |
pepper Φλογέρα

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 13, 2010 7:53 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σας ευχαριστώ,
Σήμερα κατεβαίνω Αθήνα και αύριο πάω για την εξέταση. Ελπίζω και εγώ να πάνε όλα καλά. Θα σας ενημερώσω φυσικά.
Καλημέρα,
2 IVF φκ (-)
3 ISCI (-)
αλλαγή γιατρού και...
4η ΙSCI (-) |
|
|
 |
Εκκινηση Σαξόφωνο

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 13, 2010 3:02 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ολα καλα θα πανε Pepper
Περιμενουμε νεα σου. _________________
 |
|
|
 |
pepper Φλογέρα

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 22, 2010 2:37 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κορίτσια,
Πήρα τα αποτελέσματα της παρακέντησης και ειναι καλά.
Το πόρισμα γράφει:
"Στοιχεία λεμφοκυτταρικής θυρεοειδίτιδας.΅
Επίχρισμα αρνητικό για κακοήθεια"
Περιμένω να μιλήσω με τον ντοκ για το πρώτο σκέλος, αλλά χαλάρωσα σε σχέση με το δεύτερο..ουφ....
2 IVF φκ (-)
3 ISCI (-)
αλλαγή γιατρού και...
4η ΙSCI (-) |
|
|
 |
zigouli2 Φλογέρα

Ένταξη: 13 Μάρ 2010 Δημοσιεύσεις: 391 Τόπος: AΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 22, 2010 3:54 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pepper
Μπραβο ειδες ολα καλα ηταν,καλη συνεχεια  _________________
1 εξωμητριο, 1 παλλινδρομη 8η-11η βδομαδας,3 βιοχημικες... |
|
|
 |
Εκκινηση Σαξόφωνο

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 22, 2010 6:11 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πολυ χαρηκα με τα νεα σου  _________________
 |
|
|
 |
MAR_SER Τύμπανο

Ένταξη: 05 Νοέ 2009 Δημοσιεύσεις: 1612 Τόπος: ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 22, 2010 6:26 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
pepper
Πάει και αυτό... Εύχομαι και το πρώτο να μην είναι τόσο σημαντικό και να αντιμετωπίζεται.
Περιμένω του χρόνου... ξέρεις τι... Μην ξεχνιώμαστε, τα συμφωνήσαμε!!! _________________ 2 αποβολές από φ.σ., 1 παλλίνδρομη από IUI
1η & 2η ICSI (-),3η ΙVF (+) βιοχημική, 4η FET (-), 5η ICSI 12/10 (+)
  |
|
|
 |
elena_v Φλογέρα

Ένταξη: 03 Φεβ 2009 Δημοσιεύσεις: 207 Τόπος: ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 22, 2010 8:44 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μπράβο pepper,
πολύ χάρηκα .
Και το 1ο δε θα είναι τίποτα, θα δείς. |
|
|
 |
pepper Φλογέρα

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 23, 2010 7:48 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μίλησα με τον ενδοκρινολόγο (όχι τον αναπαραγωγής, τον οικογενειακό μας που παρακολουθεί και την αδελφή μου η οποία έχει Χασιμότο). Λεμφοκυτταρική θυρεοδίτιδα είναι το Χασιμότο! Η διάγνωση δηλαδή είναι οτι έχω και εγώ το σύνδρομο παρόλο που δεν έχω αντισώματα. Άλλο πάλι και τούτο. Βέβαια η θεραπεία είναι η ίδια όπως για την TSH, δηλαδή θυροξίνη. Σε μια εβδομάδα θα επαναλάβω TSH, T3, T4 για να σταντάρουμε τη δόση και επανέλεγχος σε 6 μήνες.
Εγώ λέω παρόλα αυτά να κλείσω και ένα ραντεβού στον ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής που συστήσατε διάφορες από εδώ, μήπως και όλα αυτά συνεπάγονται κάτι διαφορετικό για την επόμενη προσπάθειά μου (γιατί κατά τον οικογενειακό μας ενδοκρινολόγο...όλα αυτά είναι άσχετα από την IVF...)
Αυτά...έχουμε και μια εξέλιξη ως προς τον καλό μου αλλά θα σας γράψω στο αντίστοιχο θέμα
Σας ευχαριστώ όλες για την υποστήριξη και ΜΑR_SER....ανυπομονώ για την βόλτα που συμφωνήσαμε....
2 IVF φκ (-)
3 ISCI (-)
αλλαγή γιατρού και...
4η ΙSCI (-) |
|
|
 |
Εκκινηση Σαξόφωνο

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 24, 2010 2:44 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν μου επιτρεπετε, το Hashimoto ειναι ΑΘΑ (αυτοανοσο, υψηλά αντισώματα θυρεοειδούς ασχετα αν εσυ pepper δεν τα εχεις). Για το συγκεκριμενο συμπτωμα τα αντισωματα, ενδεικνυται η κορτιζονη για να πεσουν εκτος απο την θυροξίνη, την οποια κορτιζονη μαλλον θα σου δώσει οταν θα πλησιαζετε στην προσπαθεια. _________________
 |
|
|
 |
|